Vyhledej
Velká cena Podkrkonoší > Akce

Vlčkovický jarmark 2024

4.05.2024 09:00 - 17:00
kostel sv. Josefa, Horní Vlčkovice, 544 01 Vlčkovice v Podkrkonoší

🌸 Řemesla, regionální lahůdky, koncert v kostele i zážitkové jízdy historickým Mercedesem z roku 1937... to bude sobotní Vlčkovický jarmark ve Vlčkovicích v Podkrkonoší! 😁💚
Vstupné: 50 Kč
Pořadatel: obec Vlčkovice v Podkrkonoší
Kontakt: kultura@vlckovice.cz, +420 732 961 184

🌸 Přichází neodolatelná příležitost pro všechny milovníky tradice, řemesel a kultury – Vlčkovický jarmark, který proběhne 4. května 2024, od 9:00 do 17:00, v okolí kostela sv. Josefa ve Vlčkovicích v Podkrkonoší. 🪕

🎨 Řemeslné trhy: Prozkoumejte rozmanitý svět místních řemeslníků a umělců, kteří přivezou na jarmark své unikátní výrobky. Od tradiční keramiky po ručně vyráběné šperky – nákupy na těchto trzích budou skutečným dobrodružstvím pro milovníky originálních kousků.

💐 Květiny a bylinky: Ponořte se do světa barevných květin a voňavých bylinek, které vytvoří krásný kontrast k historickému okolí. Každá kytice je příběhem sama o sobě, a my vám nabízíme možnost vybrat si tu svou.

🍲 Lokální lahůdky: Ochutnejte chuťové lahůdky od místních farmářů. Od tradičních dobrot až po čerstvé delikatesy, bude to skvělá příležitost objevit dobroty regionu.

🎤 Koncert s Danielou Filo: Zpříjemněte si odpoledne v tónech operní zpěvačky Daniely Filo, která studovala u paní profesorky Emy Hubáčkové a u světové operní pěvkyně Evy Randové. Její hlas přinese do jarmarku notu elegance a vášně, kterou jen málokdo dokáže předat. 🎶 1. koncert v kostele se koná od 11 hodin, 2. koncert v kostele se koná od 14 hod.

🏰 Komentované prohlídky kostela sv. Josefa: Náš mladý průvodce Vás provede historií a architekturou kostela sv. Josefa. Odhalte skryté tajemství tohoto katolického symbolu. Pravidelné komentované prohlídky v 11:30, 12:00, 12:30, 13:00, 13:30.

🚒 Zážitkové jízdy s Mercedesem: Přeneseme vás do minulosti s jízdou v oceňovaném historickém hasičském vozidle Mercedes-Benz z roku 1937. Zkuste originální zážitek, ať už jste malí, nebo velcí. Zážitkové jízdy probíhají od 13 do 16 hodin.

🍞 Ukázka tradičního řemeslného pečení: ukázka sázení a vytahování chleba z venkovní pece + ochutnávka probíhají v Láskopečení u manželů Vojtěchových (Horní Vlčkovice 88) – v 11 hodin a 12 hodin.

👨‍👩‍👧‍👦 Pro děti připravujeme dětské dílničky, jezdění na ponících, malování na obličej a nově i Loutkové divadýlko – v 10:30 a 14:45. Pro dospělé zase k odpočinku a dobré náladě je připravena od 13:00 do 14:30 hod. hudební skupina Pěna u místního Kulturního domu.

➡️ Označte si datum 4. května ve svém kalendáři a přidejte se k nám na této jedinečné nové akci. Vlčkovický jarmark – kde se minulost setkává s přítomností a kreativita ožívá v každém rohu. Těšíme se na setkání s vámi! 🎉🌟 #vlčkovickýjarmark #kultura #tradicevživotě #jarmark #trhy

ℹ️ Všeobecné návštěvnické informace k akci naleznete postupně tady, příp. si je můžete vyžádat na kultura@vlckovice.cz viz Kontakty.

ℹ️ STÁNKAŘI: Jste stánkař z regionu a máte zájem k nám dorazit? Své přihlášky zasílejte na e-mail podatelna@vlckovice.cz nejpozději do 31.3.2024. Stánky budou místěny na asfaltové ploše u místního kostela, případně na travnatý povrch vedle pohostinství. Více info na mailu nebo 734 201 330 (paní Bittnerová – účetní).

🅿️ Bezplatné spádové parkoviště je umístěno na asfaltovém a fotbalovém hřišti naproti kostelu. V obci budou umístěny informační navigační cedule.

Více  Leták  
Datum zveřejnění: 2.05.2024

Komentáře
 
Přidat komentář
Vypsat označené komentáře
Vypsat všechny komentáře
Zobrazit všechny chronologicky

Kontakt

VELKÁ CENA PODKRKONOŠÍ

Sobota 13. května 2023

Sportovní hala Strž
Dvůr Králové nad Labem

PROPOZICE KE STAŽENÍ ZDE

INTERNET
splh.kralovedvorsko.cz/
www.světšplhu.cz
FB:
Facebook.com/OCRteamDK

KONTAKTY
Jiří Schreiber - 603 275 329
schreiber.sokol.dk@seznam.cz 
Jan Holan -
732 521 835
jan.holan2013@gmail.com

UBYTOVÁNÍ
Sokol
- chlapci tělocvična, děvčata gymnastický sál

STRAVOVÁNÍ
Bistro v areálu sportovní haly

CENY PRO NEJLEPŠÍ
První 3 v každé kategorii dostanou diplomy, medaile a věcné ceny.
Elitní kategorie muži a ženy budou mít i finanční odměnu.

LOSOVÁNÍ NEJLEPŠÍCH CEN
U dětských kategoriíí budeme nejlepší ceny losovat. 
Kalendář akcí